Update 4.9m

What's hot...

Moderator: Mattk

Post Reply
User avatar
admin
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 5025
Joined: Mon Oct 01, 2007 10:51 pm

Update 4.9m

Post by admin » Tue Aug 14, 2012 12:09 am

Update to Meteohub V4.9m (NSLU2, x86, SheevaPlug, DreamPlug, iConnect, DC01) brings these features:
  • Removal of discontinued weather network "wetterpool".
  • Bugs fixed on WS2300 and energy meter support in RFXtrx.
  • Bug fixed in meteolog.cgi, sensor filters are now effective even when used without date/time stamp.
  • Level of error logging can be controlled by a flag on weather station page for stations RFXCOM and RFXTRX.
Update Link: http://www.meteohub.de/files/update-v4.9m.upd

ingogliar
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 11
Joined: Tue Aug 23, 2011 9:17 pm

Re: Update 4.9m

Post by ingogliar » Tue Aug 14, 2012 5:18 am

Many thanks for the update. One small problem: the update is 4.9m (build 1099) but reports (at the bottom of my page) as build 1109.

site: http://heightsweather.info/

semtex
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 13
Joined: Wed Jan 14, 2009 11:39 pm
Contact:

Re: Update 4.9m

Post by semtex » Mon Aug 20, 2012 9:14 pm

Error file open /home/meteohub/meteohub.conf
Now I dont have access to the home page
help

User avatar
admin
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 5025
Joined: Mon Oct 01, 2007 10:51 pm

Re: Update 4.9m

Post by admin » Mon Aug 20, 2012 9:42 pm

semtex wrote:Error file open /home/meteohub/meteohub.conf
Now I dont have access to the home page
help
sounds like a NSLU2 with a dead USB stick.

semtex
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 13
Joined: Wed Jan 14, 2009 11:39 pm
Contact:

Re: Update 4.9m

Post by semtex » Tue Aug 21, 2012 1:13 pm

My server is Alix 1D

My home page website work fine
http://www.meteobasaldella.it/

but the graf dont work !!!!

All weather network are ok

This is the message
500 Internal Error
There was an unusual problem serving the requested URL '/cgi-bin/meteohub.cgi'.

you confirm is the CF ???
thanks

User avatar
admin
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 5025
Joined: Mon Oct 01, 2007 10:51 pm

Re: Update 4.9m

Post by admin » Tue Aug 21, 2012 1:30 pm

yes, seems to be defective flash card or a defective file system on the card caused by a power failure etc..

Post Reply