Flash by Linux and via MAC says : no sheeva connected

Moderator: Mattk

Post Reply
richardkimble
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 7
Joined: Tue Jun 12, 2012 10:34 pm

Flash by Linux and via MAC says : no sheeva connected

Post by richardkimble » Thu Jun 14, 2012 12:22 am

Hello,

my sheevaplug (which i tought had a problem with the SD card) does not boot anymore.

The blue LED does not light, just the gree one and the LEDS at the ethernet connector.

When i connect via linux and USB and try to connect it says that there is no sheeva plug connected....

Any ideas ???

Thanks Christian

richardkimble
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 7
Joined: Tue Jun 12, 2012 10:34 pm

Re: Flash by Linux and via MAC says : no sheeva connected

Post by richardkimble » Tue Jun 19, 2012 11:48 am

...I found out, that the PSU just has 4,4 Volt, i guess that is the problem and so i ordered a new PSU in the UK.

richardkimble
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 7
Joined: Tue Jun 12, 2012 10:34 pm

Re: Flash by Linux and via MAC says : no sheeva connected

Post by richardkimble » Sat Jun 23, 2012 11:48 pm

...just for the record or the search-engine....

i bought a new PSU from NEWIT, the sheevaplug started and bootet without any problem, and there even were no data losses....

thanks for the fast reply from NEWIT in GB.

Greetings
Christian

LOLoye7
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 1
Joined: Sat Jan 24, 2015 6:52 am

Re: Flash by Linux and via MAC says : no sheeva connected

Post by LOLoye7 » Sat Jan 24, 2015 6:58 am

When i connect via linux and USB and try to connect it says that there is no sheeva plug connected....????

Post Reply