Internet connecting **solved**

All about the standard Meteobridge devices based on mobile routers from TP-Link, D-Link, ASUS

Moderator: Mattk

Post Reply
steviebaby59
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 45
Joined: Wed Jun 11, 2014 2:52 pm

Internet connecting **solved**

Post by steviebaby59 » Wed Feb 14, 2018 7:06 pm

My meteobridge has recently had flaky performance connecting to the Internet. The services work erratically, and uploads are few and far between.
I've been told it's a DNS issue. I've tried everything to no avail.

Does anyone have any advice? I've tried contacting customer support, but they have yet to respond. :roll:

Mattk
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 347
Joined: Mon Sep 22, 2014 3:24 am

Re: Internet connecting

Post by Mattk » Wed Feb 14, 2018 10:29 pm

Maybe a change of ISP might help?

steviebaby59
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 45
Joined: Wed Jun 11, 2014 2:52 pm

Re: Internet connecting

Post by steviebaby59 » Wed Feb 14, 2018 11:26 pm

Well that would be nice but I would have to switch to dial up. I'm out in the sticks. It worked fine until last weekend. I've had the same ISP for 3 years.

Mattk
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 347
Joined: Mon Sep 22, 2014 3:24 am

Re: Internet connecting

Post by Mattk » Thu Feb 15, 2018 12:59 am

So has your ISP changed anything? That is if they will actually tell you.

steviebaby59
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 45
Joined: Wed Jun 11, 2014 2:52 pm

Re: Internet connecting

Post by steviebaby59 » Thu Feb 15, 2018 1:35 am

I'll look into it. I'm ready to try anything now. This whole thing makes no sense.

steviebaby59
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 45
Joined: Wed Jun 11, 2014 2:52 pm

Re: Internet connecting

Post by steviebaby59 » Thu Feb 15, 2018 1:48 pm

I've ordered a new TP-Link. I'll see what that does. I may have to switch to a different weather server. Nobody can seem to help me on this and customer support doesn't respond anymore.

steviebaby59
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 45
Joined: Wed Jun 11, 2014 2:52 pm

Re: Internet connecting (Solved)

Post by steviebaby59 » Thu Feb 15, 2018 6:37 pm

Solved. On a hunch, I decided to switch ports on my router. When I plugged meteobridge into a different port, it started operating properly again. :D

Post Reply