WMR300A wind speed and direction **solved**

All about the standard Meteobridge devices based on mobile routers from TP-Link, D-Link, ASUS

Moderator: Mattk

Post Reply
asull85
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 1
Joined: Mon Sep 04, 2017 4:25 am
Location: Massachusetts
Contact:

WMR300A wind speed and direction **solved**

Post by asull85 » Mon Oct 09, 2017 7:14 am

I received an Oregon Scientific WMR300A weather station today. It replaces a Acurite weather station which was showing its age but everything worked. I'm having a problem with the WMR300. The wind speed and direction are not making it to Meteobridge. I've tried resetting both the weather station as well as Meteobridge without any luck. Is this a common issue or just a problem with mine?
Adam Sullivan

Image

User avatar
admin
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 5026
Joined: Mon Oct 01, 2007 10:51 pm

Re: WMR300A wind speed and direction

Post by admin » Mon Oct 09, 2017 8:35 pm

Wind needs outdoor temp sensor to also work fine. Please check this.

As this is a double posting from "wxforum.net" I keep my answer short here.
Please don't do double postings, it keeps us busy without benefit... me and the readers ;-)

User avatar
admin
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 5026
Joined: Mon Oct 01, 2007 10:51 pm

Re: WMR300A wind speed and direction **solved**

Post by admin » Wed Oct 11, 2017 11:03 pm

Fixes with latest update. Problem did occur when primary outdoor temp/hum sensor is not providing data.

Post Reply