Trying to Set Up Backup Script No Target Media Found **solved**

This section covers the Meteobridge PRO units exclusively

Moderator: Mattk

Post Reply
Robbie936
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 13
Joined: Mon Dec 25, 2017 10:02 pm

Trying to Set Up Backup Script No Target Media Found **solved**

Post by Robbie936 » Thu Feb 22, 2018 3:18 am

I am trying to set up a backup script and it is doing my head in.
I haqve inserted a formatted fat32 usb in the front of the meteobridge. I have set up the script and it keeps telling me no media found.
Please see the attachments. I don't know where it is going wrong.
This thing can be the most frustrating piece of equipment!
Attachments
Meteobridge System.png
Meteobridge System.png (142.9 KiB) Viewed 432 times
Meteobridge Services.png
Meteobridge Services.png (57.59 KiB) Viewed 432 times

User avatar
admin
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 5219
Joined: Mon Oct 01, 2007 10:51 pm

Re: Trying to Set Up Backup Script No Target Media Found

Post by admin » Thu Feb 22, 2018 3:24 pm

Looks like the target USB stick is not partitioned the right way. Does it have one partition and this one formatted as FAT32?

Robbie936
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 13
Joined: Mon Dec 25, 2017 10:02 pm

Re: Trying to Set Up Backup Script No Target Media Found

Post by Robbie936 » Thu Feb 22, 2018 8:22 pm

I have tried two different USB sticks both formatted FAT32

User avatar
admin
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 5219
Joined: Mon Oct 01, 2007 10:51 pm

Re: Trying to Set Up Backup Script No Target Media Found

Post by admin » Fri Feb 23, 2018 1:33 am

Could you give me a remote login with the backup stick attached? Please send credentials to "info(at)meteobridge.com".

Robbie936
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 13
Joined: Mon Dec 25, 2017 10:02 pm

Re: Trying to Set Up Backup Script No Target Media Found

Post by Robbie936 » Mon Feb 26, 2018 10:04 pm

Problem is solved. For some reason the bridge did not like the usb formatted in win 10. Using diskpart and cleaning the stick and re-formatting worked.
Thank you to admin for the help.

Post Reply