Search found 10 matches

by Gocher66
Tue Jul 23, 2019 6:46 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: HomeWeatherStation Dashboard Station time **solved**
Replies: 2
Views: 227

Re: HomeWeatherStation Dashboard Station time

Yes you are correct and that was the Problem.
THX
by Gocher66
Mon Jul 22, 2019 11:21 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: HomeWeatherStation Dashboard Station time **solved**
Replies: 2
Views: 227

HomeWeatherStation Dashboard Station time **solved**

Hello within the HomeweatherStation Dashboard, the Station time is shown for my PWS UTC, where the time shown anywhere else on the webpage Shows the correct time, which is UTC+2.

Is someone able to explain this to me?
Thanks in advance.
by Gocher66
Thu Jun 06, 2019 12:37 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Rain data not send to WU
Replies: 2
Views: 241

Re: Rain data not send to WU

Yes I know this, but after reset of the Meteobridge
The data is back again to normal. So I still assume this
is maybe linked with the Meteobridge.
by Gocher66
Thu Jun 06, 2019 8:56 am
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Rain data not send to WU
Replies: 2
Views: 241

Rain data not send to WU

Hello, since this morning rain data is not send to WU correcty any more. In the data field of WU the precip. Rate is indicated with --. Even the precip. Accum stays 0.00mm Within meteobridge the correct amount of rain data is shown. Has something changed, because in the past everything was running c...
by Gocher66
Sun May 12, 2019 6:51 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Login Weather34 Settings does not work
Replies: 1
Views: 6037

Re: Login Weather34 Settings does not work

Found the answer :D .

First time you login, you have to use the meteobridge password.
Then you have to change it. This is in my point of view not shown so well. If the password is not change, it will be a blank password, for all future accesses until it will be change :D
by Gocher66
Sun May 12, 2019 5:39 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Login Weather34 Settings does not work
Replies: 1
Views: 6037

Login Weather34 Settings does not work

Hello, I have setup weather34 in my Nano SD and it work as expected. I went to the dashboard and I was able to see that I can make some adjustments in the settings option. I signed in with my meteobridge password and access was possible. Then I tried to enter this the second time, but it does not wo...
by Gocher66
Tue May 07, 2019 7:04 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Rain Precip. Rate value in WU shows strange value
Replies: 1
Views: 211

Re: Rain Precip. Rate value in WU shows strange value

Seems that By rebooting the Nano, I was able to fix the issue.

On the other hand I do not understand why this could happen.
by Gocher66
Tue May 07, 2019 12:17 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Rain Precip. Rate value in WU shows strange value
Replies: 1
Views: 211

Rain Precip. Rate value in WU shows strange value

Hello, not knowing if this is a Nano SD topic or maybe linked to WU. I am sending data from my Davis Vanrage Pro2, by using the Envoy and a Nano SD, to WU. Since yesterday I have a strange rain visualization in the new WU dash board, this appears at 21:59 CET. Till this time the value for rain Preci...
by Gocher66
Sun May 05, 2019 3:40 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Meteobridge Nano SD Time offset **solved**
Replies: 2
Views: 290

Meteobridge Nano SD Time offset **solved**

Hello to all, I am now for two days a happy user of a Nano SD, integrated into a Davis Envoy and I have already a question, linked to time synchronisation. :D I don’t understand, why the timestamp of a graph in the Nano is approximately 4 min ahead of the system time. I have made some screenshots, w...