Search found 47 matches

by steviebaby59
Fri Nov 14, 2014 11:01 am
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Twitter
Replies: 3
Views: 1526

Re: Twitter

I seem to have it fixed. I edited my string to:Time [HH]:[mm][APM] Temperature [th0temp-act=F.1:--]°F Winds [wind0wind-act=mph.1:--]mph [wind0dir-act=endir:---] Gust [wind0wind-max10=mph.1:--]mph Precipitation [rain0total-sum1h=in.2:---]in Pressure [thb0press-act=inHg.2----]inHg Visit: http://www.em...
by steviebaby59
Fri Nov 14, 2014 3:02 am
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Twitter
Replies: 3
Views: 1526

Twitter

I have been trying to set up my meteobridge to Tweet. I had it working fine for a brief moment. Now all I get is: Error: can not post tweet (duplicate) (no more tries) What's up with this? Here is the string I am using in the message box. Time: [HH]:[mm][APM], Temperature: [th0temp-act=F.1:--]°F, Wi...
by steviebaby59
Mon Oct 27, 2014 4:07 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Meteobridge down?
Replies: 1
Views: 984

Meteobridge down?

I cannot seem to get my unit to lock. Are they working on the softwate?
by steviebaby59
Thu Oct 09, 2014 12:29 am
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: WeatherLink and Meteobridge
Replies: 0
Views: 1053

WeatherLink and Meteobridge

:P I believe I found a great solution to operating meteobridge and Davis WeatherLink software together. As you know, Davis has difficulty communicating with downloads while meteobridge is operating and pulling the same IP address. I have installed the following item which can be found on eBay in my ...
by steviebaby59
Wed Oct 08, 2014 10:17 pm
Forum: My Station
Topic: WeatherLink and Meteobridge
Replies: 0
Views: 2052

WeatherLink and Meteobridge

:P I believe I found a great solution to operating meteobridge and Davis WeatherLink software together. As you know, Davis has difficulty communicating with downloads while meteobridge is operating and pulling the same IP address. I have installed the following item which can be found on eBay in my ...
by steviebaby59
Thu Sep 18, 2014 2:41 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Air-cam won't recover on its own after power loss **solved**
Replies: 11
Views: 2765

Re: Air-cam won't recover on it's own after power is lost

I did update and reboot. It seems to be working fine now. THANKS! :D
by steviebaby59
Wed Sep 17, 2014 7:57 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Air-cam won't recover on its own after power loss **solved**
Replies: 11
Views: 2765

Re: Air-cam won't recover on it's own after power is lost

I updated and rebooted. Air-cam still would not come back until I forced it. Don't know what else I can do on my end.
by steviebaby59
Wed Sep 17, 2014 3:19 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Air-cam won't recover on its own after power loss **solved**
Replies: 11
Views: 2765

Re: Air-cam won't recover on it's own after power is lost

I'm using the TP-LINK TL-MR3020 platform.
by steviebaby59
Wed Sep 17, 2014 3:10 am
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Aircam will not reinitialize after reboot. ***Solved***
Replies: 7
Views: 1829

Re: Aircam will not reinitialize after reboot

I'm having the same issue. I went back to version 2.2. It works on that.
by steviebaby59
Tue Sep 16, 2014 6:11 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Air-cam won't recover on its own after power loss **solved**
Replies: 11
Views: 2765

Re: Air-cam won't recover on it's own after power is lost

I updated to version 2.3 on last reboot. Same results. Air-Cam would not initialize until I manually forced it.
by steviebaby59
Mon Sep 15, 2014 4:33 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Air-cam won't recover on its own after power loss **solved**
Replies: 11
Views: 2765

Re: Air-cam won't recover on it's own after power is lost

I reset my unit back to version 2.2. It's working fine now.
by steviebaby59
Mon Sep 15, 2014 3:54 am
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: Air-cam won't recover on its own after power loss **solved**
Replies: 11
Views: 2765

Air-cam won't recover on its own after power loss **solved**

Ever since the upgrade of AirCams with latest firmware 3.0.7, I am having an issue. Whenever my meteobridge takes a power hit, (which is happening a lot with the storms we are having) I have to manually initialize my Aircam by selecting Save on the Select Station tab. If I don't do this every time, ...
by steviebaby59
Fri Jul 04, 2014 3:30 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: No almanac data on website
Replies: 7
Views: 1954

Re: No almanac data on website

I got it resolved this morning! It was something weird. I was trying to cater my website more for my community. I entered a sentence in the location line not realizing this would affect things. I guess I just need to leave stuff alone. :oops:
by steviebaby59
Thu Jul 03, 2014 8:37 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: No almanac data on website
Replies: 7
Views: 1954

Re: No almanac data on website

Well, I tried that just now. No change. I tried this the other day also.

I'm lost! :(
by steviebaby59
Thu Jul 03, 2014 5:59 pm
Forum: Meteobridge Discussion
Topic: No almanac data on website
Replies: 7
Views: 1954

Re: No almanac data on website

Here is what displays on my website:
Sunrise: 6:00pm
Sunset: 6:00pm
Moonrise: N/A
Moonset: N/A

It's been displaying this ever since July 1, 2014.