Search found 102 matches

by rune
Fri Oct 16, 2009 10:50 pm
Forum: Wishes
Topic: Sensor last seen in export
Replies: 0
Views: 1020

Sensor last seen in export

Apart from temp/min temp/max temp etc. then it would be very nice to get a "sensor last seen" date/time stamp for each sensor in the export.
by rune
Thu Oct 15, 2009 9:53 pm
Forum: Meteohub Application
Topic: Problems with "cmd format" in Graphs
Replies: 0
Views: 598

Problems with "cmd format" in Graphs

When I enter commands in the "Cmd format" I can clearly see the changes when I do a Display in Meteohub, however when the graph is exported nothing is changed.
What am I doing wrong?
by rune
Wed Oct 07, 2009 10:36 am
Forum: WD-Live & Dashboard
Topic: Wind direction in WDL keeps spinning
Replies: 0
Views: 1167

Wind direction in WDL keeps spinning

Hi,

On my Meteohub 4.5c and WDL 6.05 my wind direction keeps spinning counter-clockwise and never stop. I'm not quite sure if I've done something wrong, but it used to work in earlier versions of Meteohub.

Edit: Seems to me my wind sensor that fails. The spinning is aparently the way WDL behaves...
by rune
Mon Oct 05, 2009 12:39 pm
Forum: WD-Live & Dashboard
Topic: Moonphase shown wrong
Replies: 5
Views: 2397

Re:Moonphase shown wrong

SOLVED! Looking good :-)
by rune
Sat Oct 03, 2009 5:35 pm
Forum: WD-Live & Dashboard
Topic: Moonphase shown wrong
Replies: 5
Views: 2397

Re:Moonphase shown wrong

Great! Thanks for the reply
by rune
Sat Oct 03, 2009 10:12 am
Forum: Wishes
Topic: Another wish for 1-wire
Replies: 5
Views: 2125

Re:Another wish for 1-wire

How many 1-wire devices can Meteohub then handle?
by rune
Fri Oct 02, 2009 7:10 pm
Forum: Wishes
Topic: Another wish for 1-wire
Replies: 5
Views: 2125

Re:Another wish for 1-wire

My thoughts were going towards DS9490 USB adapter support and DS1820 sensors (all variants, but DS18S20 is, to me, most important)
by rune
Fri Oct 02, 2009 7:07 pm
Forum: Wishes
Topic: moon data
Replies: 5
Views: 2286

Re:moon data

I see this as a very good feature, please consider it for a future version
by rune
Fri Oct 02, 2009 5:21 pm
Forum: WD-Live & Dashboard
Topic: Moonphase shown wrong
Replies: 5
Views: 2397

Re:Moonphase shown wrong

Hi,

My all-sensors.txt says:

actual_lunar_phase_percentage 97.5
actual_lunar_phase_segment 4
actual_lunar_phase_de Vollmond
actual_lunar_phase_en Full_Moon
actual_lunar_phase_es Luna_Llena


but my WDL moon is dark. If you have the time, then please look at www.roedscholer.dk/vejr
by rune
Fri Oct 02, 2009 12:52 pm
Forum: WD-Live & Dashboard
Topic: Moonphase shown wrong
Replies: 5
Views: 2397

Moonphase shown wrong

Using latest Meteohub and WDL 6.05 my moonphase is shown wrong. Even though WDL says 96.8%, the moon icon is completly black. Aparently Meteohub doesn't send the correct data. What am I missing?
(I'm using a WMR100N weather station)
by rune
Mon Sep 14, 2009 11:45 pm
Forum: Meteohub Application
Topic: unexpected 0 bytes delivered from weather station
Replies: 0
Views: 663

unexpected 0 bytes delivered from weather station

I get this quite often with my brand new WMR100 running on a Meteohub 4.5. Data from some sensors are not shown on Meteohub. (e.g. the sensor on WMR100). I have replaced all batteries with new ones, no help. Any good ideas? meteohub log: logger (14.09.2009 21:34:06): unexpected 0 bytes delivered fro...
by rune
Fri Aug 07, 2009 2:05 pm
Forum: Wishes
Topic: Another wish for 1-wire
Replies: 5
Views: 2125

Another wish for 1-wire

I know it's been mentioned before but native support for 1-wire temperature devices seems ideal to me. Meteohub already supports many devices and 1-wire is easy to implement in a cheap way and is easy to manage. Using OWFS or other "tools" is (to me) complex and is not very easy. So, please, please ...