Pressure Oddity

Moderator: Mattk

Post Reply
darren7303
Junior Boarder
Junior Boarder
Posts: 23
Joined: Mon Sep 29, 2008 8:30 pm
Location: Middlesbrough UK

Pressure Oddity

Post by darren7303 » Wed Dec 17, 2008 12:32 pm

Hi all,

I don't know whether this is a hardware, or software problem, so here goes.

Both the Meteohub dashboard and WDLive are showing one pressure currently at 1010.7, yet my account at http://www.wunderground.com/weatherstat ... IMIDDLES13 shows a different pressure, currently 1011.1.

Does anyone know what could be causing this?

Unfortunately I have just noticed this, so can't say how long this has been happening.

I an currently running version 3.2e, I have tried going back to 3.2 but the problem is still there.

Chill
Expert Boarder
Expert Boarder
Posts: 151
Joined: Fri Feb 15, 2008 6:38 pm

Re:Pressure Oddity

Post by Chill » Wed Dec 17, 2008 6:18 pm

Where is the problem? ;-)

Not so different values from one to other, taking in account that could be there are data for different timestamps...
If you look your data in wunderground it has moved around these values all morning.

I think the point is the readings are not exactly for the same time...

HTH,
Chill

darren7303
Junior Boarder
Junior Boarder
Posts: 23
Joined: Mon Sep 29, 2008 8:30 pm
Location: Middlesbrough UK

Re:Pressure Oddity

Post by darren7303 » Thu Dec 18, 2008 10:35 am

I was comparing the rapid fire with what my website was showing, must be a delay somewhere. Comparing my records with those on WUnderground show they are the same :whistle:

Time for my medication I think!!!

Post Reply