Missing sensors

This is intended for WMR100, WMR200, WMRS200 and RMS300 specific topics

Moderator: Mattk

Post Reply
mstrop
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 2
Joined: Fri Jan 29, 2016 9:20 am

Missing sensors

Post by mstrop »

Hello, I have only 3 sensors on my Sensors page - UV and wind are missing. I already tried to restart both devices and delete / add the meteostation. The result is the same. Both missing sensors are regularly updated on the meteostation display, so lost of the connection is not issue as well. Please, could anybody help me with the issue? Marek
Attachments
Screenshot
Screenshot
sensors.jpg (69.11 KiB) Viewed 8213 times

User avatar
admin
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 6459
Joined: Mon Oct 01, 2007 10:51 pm

Re: Missing sensors

Post by admin »

Presumably weak RF. Do you have data for those on the console?

mstrop
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 2
Joined: Fri Jan 29, 2016 9:20 am

Re: Missing sensors

Post by mstrop »

admin wrote:Presumably weak RF. Do you have data for those on the console?
Sure, display is updated regularly.

User avatar
Wessel
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 55
Joined: Fri May 06, 2011 1:14 am

Re: Missing sensors

Post by Wessel »

I have exacly the same problem. Was it solved?

User avatar
Wessel
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 55
Joined: Fri May 06, 2011 1:14 am

Re: Missing sensors

Post by Wessel »

After many reboots, I got wind sensor.

Post Reply