Weatherflow station error

Moderator: Mattk

Post Reply
User avatar
Rainman32
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 51
Joined: Wed Feb 24, 2010 5:25 pm

Weatherflow station error

Post by Rainman32 » Sat Dec 15, 2018 2:56 pm

Weatherflow station does not work with Meteohub. I have also tried with Meteobridge on the same subnet, plugged into the same switch and it Does work with bridge.

The following error is produced on Meteohub, have tried on both Raspberry PI and SheevaPlug installations, same result.

logger (15.12.2018 07:48:03): station 0 (Weatherflow), unexpected 0 bytes.
logger (15.12.2018 07:48:03): disconnect station 0 (Weatherflow): response without data

Vertikar
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 6
Joined: Sat Jul 05, 2014 6:39 pm

Re: Weatherflow station error

Post by Vertikar » Wed Dec 19, 2018 8:47 am

I get the same issue under 5.1a

logger (19.12.2018 17:45:04): connect station 1 (Weatherflow via USB HID).
logger (19.12.2018 17:45:04): station 1 (Weatherflow), unexpected 0 bytes.
logger (19.12.2018 17:45:04): disconnect station 1 (Weatherflow): response without data

User avatar
Rainman32
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 51
Joined: Wed Feb 24, 2010 5:25 pm

Re: Weatherflow station error

Post by Rainman32 » Wed Dec 19, 2018 5:08 pm

Yes, I should have verified, both tested Meteohubs running 5.1a fail giving that same error.

logger (19.12.2018 10:07:22): data logger (version 5.1a, build 259) started.
logger (19.12.2018 10:07:24): connect station 0 (Weatherflow via USB HID).
logger (19.12.2018 10:07:24): station 0 (Weatherflow), unexpected 0 bytes.
logger (19.12.2018 10:07:24): disconnect station 0 (Weatherflow): response without data

Post Reply