Page 1 of 1

Iconnect missing wind data from Rainwise

Posted: Sat Mar 29, 2014 11:30 pm
by debrogle
Hello
New to the forum but have recently added an iConnect system to my Rainwise MKIII station. Running version 4.9w and all is well except the wind0 sensor is reported as "never".

Log file is logger (29.03.2014 17:15:34): Bad wind0(0) sensor data, "chill x10" (-999) out of range [-700:1500]

Reboots for both the iConnect and MKIII logger, cold starts all return the same error message.

What am I missing ?

Thanks
hl

Re: Iconnect missing wind data from Rainwise

Posted: Mon Apr 07, 2014 11:38 pm
by admin
goto "weather station" page, select th0 (or what ID you gave the primary outdoor temp sensor)
for windchill computation and press "save". viola....

Re: Iconnect missing wind data from Rainwise

Posted: Thu Apr 10, 2014 10:25 pm
by debrogle
Voila indeed -- many thanks ! :D