Sluggish

All about the standard Meteobridge devices based on mobile routers from TP-Link, D-Link, ASUS

Moderator: Mattk

Post Reply
steviebaby59
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 47
Joined: Wed Jun 11, 2014 2:52 pm

Sluggish

Post by steviebaby59 »

When I log into my meterobrigde it loads very slow. It takes forever to switch tabs. When I look at my Live Data tab, almost all uploads have red X's by them even though they seem to be uploading fine. Have rebooted it several time and replaced Ethernet cable, all to no avail. I'm getting a lot of " Error: wget: unable to resolve host address " by most of my uploads.

Anyone else having this issue?

User avatar
admin
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 6073
Joined: Mon Oct 01, 2007 10:51 pm

Re: Sluggish

Post by admin »

looks like DNS problems. Did you try giving it a static IP and 8.8.8.8 as DNS?

steviebaby59
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 47
Joined: Wed Jun 11, 2014 2:52 pm

Re: Sluggish

Post by steviebaby59 »

Yes!

steviebaby59
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 47
Joined: Wed Jun 11, 2014 2:52 pm

Re: Sluggish

Post by steviebaby59 »

Here is how I have it set:


IP Addresses
Receive automatically (DHCP)
Set manually
IP:
192.168.1.14
Netmask:
255.255.255.0
Gateway:
192.168.1.1
DNS:
8.8.8.8

Mattk
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 786
Joined: Mon Sep 22, 2014 3:24 am

Re: Sluggish

Post by Mattk »

If that fails try setting DNS to 192.168.1.1

steviebaby59
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 47
Joined: Wed Jun 11, 2014 2:52 pm

Re: Sluggish

Post by steviebaby59 »

Tried that. Same results.

droiddk
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 75
Joined: Sun May 01, 2016 10:55 pm

Re: Sluggish

Post by droiddk »

Tried disabling all services?

Regards

steviebaby59
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 47
Joined: Wed Jun 11, 2014 2:52 pm

Re: Sluggish

Post by steviebaby59 »

Tried that. No difference. Think I have a hardware issue. I ordered a new TP-Link.

steviebaby59
Senior Boarder
Senior Boarder
Posts: 47
Joined: Wed Jun 11, 2014 2:52 pm

Re: Sluggish

Post by steviebaby59 »

Well now my web hosting service is down also. Can't log into my C-Panel or upload files. Beginning to wonder if it's some kind of virus.

hymrog
Junior Boarder
Junior Boarder
Posts: 34
Joined: Sat Feb 01, 2014 1:25 am
Contact:

Re: Sluggish

Post by hymrog »

Have had this exact same problem for almost as long I have had the software flashed on my TP-Link going on about 3 years now.

g

Post Reply