Page 1 of 1

Internet connecting **solved**

Posted: Wed Feb 14, 2018 7:06 pm
by steviebaby59
My meteobridge has recently had flaky performance connecting to the Internet. The services work erratically, and uploads are few and far between.
I've been told it's a DNS issue. I've tried everything to no avail.

Does anyone have any advice? I've tried contacting customer support, but they have yet to respond. :roll:

Re: Internet connecting

Posted: Wed Feb 14, 2018 10:29 pm
by Mattk
Maybe a change of ISP might help?

Re: Internet connecting

Posted: Wed Feb 14, 2018 11:26 pm
by steviebaby59
Well that would be nice but I would have to switch to dial up. I'm out in the sticks. It worked fine until last weekend. I've had the same ISP for 3 years.

Re: Internet connecting

Posted: Thu Feb 15, 2018 12:59 am
by Mattk
So has your ISP changed anything? That is if they will actually tell you.

Re: Internet connecting

Posted: Thu Feb 15, 2018 1:35 am
by steviebaby59
I'll look into it. I'm ready to try anything now. This whole thing makes no sense.

Re: Internet connecting

Posted: Thu Feb 15, 2018 1:48 pm
by steviebaby59
I've ordered a new TP-Link. I'll see what that does. I may have to switch to a different weather server. Nobody can seem to help me on this and customer support doesn't respond anymore.

Re: Internet connecting (Solved)

Posted: Thu Feb 15, 2018 6:37 pm
by steviebaby59
Solved. On a hunch, I decided to switch ports on my router. When I plugged meteobridge into a different port, it started operating properly again. :D