HomeWeatherStation: Unable to launch the requested CGI program error

All about the standard Meteobridge devices based on mobile routers from TP-Link, D-Link, ASUS

Moderator: Mattk

Post Reply
kds
Junior Boarder
Junior Boarder
Posts: 20
Joined: Sat Jan 26, 2019 10:13 pm

HomeWeatherStation: Unable to launch the requested CGI program error

Post by kds » Sun Jan 27, 2019 1:41 am

I have enabled Local Dashboard, entered my DarkSky API key, and my airport code for METAR, and when I try to view the local dashboard I am greeted with this error:

Code: Select all

Unable to launch the requested CGI program:
  /usr/bin/php-cgi: No such file or directory
Before I rebooted, I was actually getting a bad gateway error.

This is a Nano SD running Meteobridge 3.9 (Jan 26 2019, build 1918), FW 1.3.

User avatar
admin
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 5604
Joined: Mon Oct 01, 2007 10:51 pm

Re: HomeWeatherStation: Unable to launch the requested CGI program error

Post by admin » Sun Jan 27, 2019 9:05 am

Somehow your Meteobridge application stack does not load on boot from the Internet. Does you Meteobridge have Internet access? "System" tab should tell you.

kds
Junior Boarder
Junior Boarder
Posts: 20
Joined: Sat Jan 26, 2019 10:13 pm

Re: HomeWeatherStation: Unable to launch the requested CGI program error

Post by kds » Sun Jan 27, 2019 7:11 pm

It has access to the internet. I'm also getting this error, I don't know if it's related: viewtopic.php?f=56&t=13554

I have rebooted several times.

Post Reply