Wind dir problem **solved**

All about the standard Meteobridge devices based on mobile routers from TP-Link, D-Link, ASUS

Moderator: Mattk

Post Reply
atika01
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 2
Joined: Thu Jan 17, 2019 10:19 am

Wind dir problem **solved**

Post by atika01 » Mon Mar 25, 2019 3:05 pm

Hi,
I had a problem with the wind direction icon.
I couldn't solve it and tried many things.
Attach the cause of the problem.
No wind direction icon appears.
Thanks for the help.

Image

User avatar
Ag2000CO
Expert Boarder
Expert Boarder
Posts: 103
Joined: Wed Jul 05, 2017 5:22 pm
Location: CO, USA
Contact:

Re: Wind dir problem

Post by Ag2000CO » Mon Mar 25, 2019 11:24 pm

Must be getting old, I don't see the problem. I use (with html removed)

Code: Select all

Wind Direction    [wind0dir-act.0:--]°  from [wind0dir-act=endir:---]
with the expected results
Wind Direction 265° from W
Have you tried just retyping the line? Times like this I also make a text change just to be sure I get the current file loaded (Something like "WXnd Direction"). This double check for buffering, path, etc. to make sure the changed template is being used.

Has this ever worked or is this a new application?
Lou
Say what you will about Sisyphus. He always has work.

atika01
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 2
Joined: Thu Jan 17, 2019 10:19 am

Re: Wind dir problem

Post by atika01 » Tue Mar 26, 2019 9:09 am

Thank you for your help.
A restart solved the problem.

User avatar
Ag2000CO
Expert Boarder
Expert Boarder
Posts: 103
Joined: Wed Jul 05, 2017 5:22 pm
Location: CO, USA
Contact:

Re: Wind dir problem **solved**

Post by Ag2000CO » Tue Mar 26, 2019 11:29 pm

:)
Lou
Say what you will about Sisyphus. He always has work.

Post Reply