Wrong rainfall in Pro

This section covers the Meteobridge PRO units exclusively

Moderator: Mattk

Post Reply
grebleem
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 2
Joined: Wed Jul 10, 2019 2:48 pm

Wrong rainfall in Pro

Post by grebleem » Wed Jul 10, 2019 2:51 pm

Hi,

Since this morning my Meteobridge Pro is connected to a Weatherlink Live. We just had some rain (one tick). The rain is registered as 6.5 mm in the Meteobridge. For the record, the resolution is set to 0.2 mm in the station tab.

Any ideas?

Cheers,
Bastiaan

grebleem
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 2
Joined: Wed Jul 10, 2019 2:48 pm

Re: Wrong rainfall in Pro

Post by grebleem » Fri Jul 12, 2019 4:31 pm

Here some graphs to explain the problem in the Meteobridge.

We had 22.2 mm of rain today:
Screenshot 2019-07-12 at 16.27.00.png
Screenshot 2019-07-12 at 16.27.00.png (43.51 KiB) Viewed 40 times
And this is what the Meteobridge is registering:
Screenshot 2019-07-12 at 16.26.38.png
Screenshot 2019-07-12 at 16.26.38.png (80.72 KiB) Viewed 40 times
I hope there is a fix soon...

Post Reply