Page 1 of 1

Issues with dmaxtime and dmintime **solved**

Posted: Sun Jun 09, 2019 5:32 pm
by chrysnic
Hi all,

Right after installing the June 8 update [Meteobridge 4.0 (Jun 8 2019, build 12982), FW 1.4] on my MB Pro, the functionality of my daily automated SMS and Twitter messages has been affected. Specifically, in my messages, I use the following two strings to report the time of the daily Max temperature and the time of the daily Min temperature:

[th0temp-dmaxtime.ij:--]:[th0temp-dmaxtime.kl:--]

[th0temp-dmintime.ij:--]:[th0temp-dmintime.kl:--]

Since 2 days ago, both timestamps are displayed as "00:00"

In other words, the times are not reported correctly, and, instead, they are reported as 00:00.

Any help will be appreciated.

chrysnic

Re: Issues with dmaxtime and dmintime

Posted: Mon Jun 10, 2019 4:34 pm
by chrysnic
UPDATE: This morning, I upgraded to the June 9 release, and the timestamps appear to be correct. Perhaps it was an issue with the June 8 release only? I will update again if I see any more problems regarding this issue.

Re: Issues with dmaxtime and dmintime

Posted: Mon Jun 10, 2019 5:31 pm
by admin
Yes, it was a bug of the June 8 release. Sorry for that...

Re: Issues with dmaxtime and dmintime

Posted: Tue Jun 11, 2019 1:04 pm
by lightmaster
I'm on the Nano SD firmware from June 10th (2149) and still having this issue with times being way off base. Also, Live Display doesn't match the history tab (see screenshots). For instance Live Display says max outdoor temp was at 38.3C at 00:01:15 on May 1st, 2019. However the history tab says the max for that hour is 22.4C.

Image

Image

Re: Issues with dmaxtime and dmintime

Posted: Fri Jun 14, 2019 2:05 am
by lightmaster
Just to update, this seems to be fixed for me. I noticed that daily values were updating properly but the yearly and all-time values were still messed up, so I ran the database reconstruction and now all of the values seem to be correct.

Re: Issues with dmaxtime and dmintime

Posted: Fri Jun 14, 2019 6:27 am
by ToTo
lightmaster wrote:
Fri Jun 14, 2019 2:05 am
I ran the database reconstruction and now all of the values seem to be correct.
How did you the reconstruction?

Re: Issues with dmaxtime and dmintime

Posted: Sat Jun 15, 2019 12:43 am
by lightmaster
ToTo wrote:
Fri Jun 14, 2019 6:27 am
lightmaster wrote:
Fri Jun 14, 2019 2:05 am
I ran the database reconstruction and now all of the values seem to be correct.
How did you the reconstruction?
Look at my screenshot of the history tab, you can see the reconstruct button under the date selectors to the left of the chart. Takes a couple minutes to run and can see progress in the system log.

Re: Issues with dmaxtime and dmintime

Posted: Sat Jun 15, 2019 9:36 am
by ToTo
Thanks :)