WMR200A & Meteohub 5i: No Wind Sensor data **solved**

This is intended for WMR100, WMR200, WMRS200 and RMS300 specific topics

Moderator: Mattk

Post Reply
russcron
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 7
Joined: Sat Jan 29, 2011 5:24 pm

WMR200A & Meteohub 5i: No Wind Sensor data **solved**

Post by russcron » Wed Jun 17, 2015 8:40 pm

Hello All:

About a month ago I noticed that wind speed and direction were not reporting to Weather Underground. Meteohub 5i shows valid data for all other sensors. Wind0 says Last signal = 'never'. I tried new pod batteries and even a replacement wind pod I had on hand. No joy. The WMR200 console shows current correct wind speed and direction. I cleared the WMR200 memory. I performed a Meteohub 'recalculate'. Still no good.
Does anyone have a suggestion?

Thanks fellow forum members.

Russ in West Virginia, USA.

User avatar
admin
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 5476
Joined: Mon Oct 01, 2007 10:51 pm

Re: WMR200A & Meteohub 5i: No Wind Sensor data

Post by admin » Fri Jun 19, 2015 8:44 pm

you need to assign an existing outdoor temp sensor on "weather station" page and press "save" there.

russcron
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 7
Joined: Sat Jan 29, 2011 5:24 pm

Re: WMR200A & Meteohub 5i: No Wind Sensor data

Post by russcron » Sun Jun 21, 2015 5:14 am

Thanks admin. That worked. I would never have figured that out!
This system worked for years without that assignment. Did the Meteohub software upgrade I installed several months ago cause the problem?

Post Reply