Meteobridge Not Getting Data from ObserverIP **solved**

All about the standard Meteobridge devices based on mobile routers from TP-Link, D-Link, ASUS

Moderator: Mattk

Post Reply
atlasws
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 1
Joined: Tue Jul 03, 2018 9:35 pm

Meteobridge Not Getting Data from ObserverIP **solved**

Post by atlasws » Tue Jul 03, 2018 9:49 pm

This is a brand new setup, so its very likely I made a mistake setting something up.

My ObserverIP is getting live data from the sensor array
Image

The Meteobridge is set to pull data from the ObserverIP WS-1600
Image

However no live data s making it over
Image

Here's the networking information from the Meteobridge
Image

And here's the networking information from the ObserverIP
Image

Both pieces of hardware are plugged into the same router, an Airport Extreme, and I can see them both when I do an IP scan
Image

Any ideas on what I'm doing wrong or suggestions to try would be appreciated. Thanks in advance.

User avatar
LOBWX
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 1
Joined: Wed Jul 04, 2018 6:05 pm
Location: Los Osos, CA
Contact:

Re: Meteobridge Not Getting Data from ObserverIP

Post by LOBWX » Wed Jul 04, 2018 6:18 pm

On the second image try putting the IP addy 10.0.1.27, instead of WS-1600.

It might be just me, but you might want to obscure your MAC address next time :wink:

User avatar
admin
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 5348
Joined: Mon Oct 01, 2007 10:51 pm

Re: Meteobridge Not Getting Data from ObserverIP

Post by admin » Thu Jul 05, 2018 6:59 pm

yes, it needs the IP inserted.

Post Reply