Services HTTP stopped **solved**

This section covers the Meteobridge PRO units exclusively

Moderator: Mattk

Post Reply
Manel
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 2
Joined: Fri Apr 13, 2018 4:42 pm

Services HTTP stopped **solved**

Post by Manel » Fri Oct 12, 2018 2:58 am

After upgrading the firmware to version 3.7, the HTTP service of the Meteobridge Pro has stopped, there is a red X in the Live Data tab.
I have tested the downgrade to version 3.6 and it has worked correctly again. A green V appears next to the HTTP service on the Live Data tab.
I have seen on your website that in version 3.7 of October 7, changes have been made in the handling of failures in HTTP / HTTPS transmissions.
Could it happen that these changes have caused the problem I mentioned?

User avatar
admin
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 5365
Joined: Mon Oct 01, 2007 10:51 pm

Re: Services HTTP stpped

Post by admin » Fri Oct 12, 2018 11:01 pm

I can check this, when you give me a remote login to your MB PRO. FAQ section in the forum explains how. Please send URL and password to "info@meteobridge.com".

Manel
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 2
Joined: Fri Apr 13, 2018 4:42 pm

Re: Services HTTP stpped

Post by Manel » Sat Oct 13, 2018 12:44 pm

I just sent you an email with the information you have requested

User avatar
admin
Platinum Boarder
Platinum Boarder
Posts: 5365
Joined: Mon Oct 01, 2007 10:51 pm

Re: Services HTTP stpped

Post by admin » Tue Oct 16, 2018 11:13 pm

It has turned out to be a timeout problem with a faulty script on the server side. So not something originally caused by the meteobridge.

Post Reply