Wrong rainfall in Pro

This section covers the Meteobridge PRO units exclusively

Moderator: Mattk

Post Reply
grebleem
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 3
Joined: Wed Jul 10, 2019 2:48 pm

Wrong rainfall in Pro

Post by grebleem » Wed Jul 10, 2019 2:51 pm

Hi,

Since this morning my Meteobridge Pro is connected to a Weatherlink Live. We just had some rain (one tick). The rain is registered as 6.5 mm in the Meteobridge. For the record, the resolution is set to 0.2 mm in the station tab.

Any ideas?

Cheers,
Bastiaan

grebleem
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 3
Joined: Wed Jul 10, 2019 2:48 pm

Re: Wrong rainfall in Pro

Post by grebleem » Fri Jul 12, 2019 4:31 pm

Here some graphs to explain the problem in the Meteobridge.

We had 22.2 mm of rain today:
Screenshot 2019-07-12 at 16.27.00.png
Screenshot 2019-07-12 at 16.27.00.png (43.51 KiB) Viewed 299 times
And this is what the Meteobridge is registering:
Screenshot 2019-07-12 at 16.26.38.png
Screenshot 2019-07-12 at 16.26.38.png (80.72 KiB) Viewed 299 times
I hope there is a fix soon...

grebleem
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 3
Joined: Wed Jul 10, 2019 2:48 pm

Re: Wrong rainfall in Pro

Post by grebleem » Thu Aug 01, 2019 4:35 pm

Still no fix??

User avatar
ConligWX
Gold Boarder
Gold Boarder
Posts: 217
Joined: Wed Nov 14, 2018 12:48 pm
Location: Conlig, Co. Down, UK
Contact:

Re: Wrong rainfall in Pro

Post by ConligWX » Fri Aug 02, 2019 12:02 pm

what template are you using for the graph? Some of the templates use "average" values and not "highs" you might need to create your own.

Post Reply