HTML generation

This section covers the Meteobridge PRO units exclusively

Moderator: Mattk

Post Reply
36260
Junior Boarder
Junior Boarder
Posts: 25
Joined: Sun Feb 17, 2008 11:17 am
Location: Saint Pierre de Jards - France

HTML generation

Post by 36260 »

Hello,
I'm currently running NANO HD Meteobridge 4.3 (May 14 2020, build 3057), FW 1.4 and trying to get HTML generation to create the expected file. HTML template is done and working (access by http://ip/cgi-bin/template.cgi?template ... plate.html works. In service tab, I create a new entry select HTML generation, select a template, put a file name, hit save, then test. I can't find any file in various folders (accessed with SMB).
What am I doing wrong?
Thank you

User avatar
ConligWX
Gold Boarder
Gold Boarder
Posts: 238
Joined: Wed Nov 14, 2018 12:48 pm
Location: Conlig, Co. Down, UK
Contact:

Re: HTML generation

Post by ConligWX »

the generated file has a filename of *.html yes?

then it should be in the \\ip.of.mb.nano\data\html\ folder

I just tested it, and thats where my file is created.
Last edited by ConligWX on Sat May 23, 2020 6:10 pm, edited 1 time in total.

36260
Junior Boarder
Junior Boarder
Posts: 25
Joined: Sun Feb 17, 2008 11:17 am
Location: Saint Pierre de Jards - France

Re: HTML generation

Post by 36260 »

Thanks ConligWX. Indeed I was expecting to get the file in that folder. Coming back to my PC, I had the surprise to see the file! So I don't understand what happened. Everything is fine.

User avatar
ConligWX
Gold Boarder
Gold Boarder
Posts: 238
Joined: Wed Nov 14, 2018 12:48 pm
Location: Conlig, Co. Down, UK
Contact:

Re: HTML generation

Post by ConligWX »

generation can take a few seconds - so just be patient.

36260
Junior Boarder
Junior Boarder
Posts: 25
Joined: Sun Feb 17, 2008 11:17 am
Location: Saint Pierre de Jards - France

Re: HTML generation

Post by 36260 »

indeed. But I wait for sure. no worries.

Post Reply