Search found 6 matches

by amsoiltek
Wed Mar 13, 2019 3:31 am
Forum: Raspberry PI
Topic: Update from 5.1a to 5.1b seems not to work
Replies: 8
Views: 1085

Re: Update from 5.1a to 5.1b seems not to work

Same issue here too, also now I have no web access to my unit. SSH is still working but the web gui has been crashing a lot. Any ideas?
by amsoiltek
Thu Jun 11, 2015 4:17 pm
Forum: Raspberry PI
Topic: Pi 2, wifi and MeteoHub
Replies: 27
Views: 12006

Re: Pi 2, wifi and MeteoHub

Well I bit the bullet last night and bought the full edition and I don't see the error any longer, so one problem down. Next question I have is my Vantage 2 station is only showing 4 sensors, wind, rain, indoor temp and outdoor temp where are the rest of my sensors? Until I can get all my sensors up...
by amsoiltek
Thu Jun 11, 2015 12:29 am
Forum: Raspberry PI
Topic: Pi 2, wifi and MeteoHub
Replies: 27
Views: 12006

Re: Pi 2, wifi and MeteoHub

Ok just to be clear, I dumped the idea of using WLAN and now using a direct connection to LAN. So I know the 127.x.x.x address is and internal loopback address but can't figure out why it is giving this error and if it's because of the "DEMO" version how can I be sure before investing? I'll mess wit...
by amsoiltek
Wed Jun 10, 2015 7:05 am
Forum: Raspberry PI
Topic: Pi 2, wifi and MeteoHub
Replies: 27
Views: 12006

Re: Pi 2, wifi and MeteoHub

Ok new problem cropped up, does anyone know why this going on? error connect socket 127.0.0.1:5555 :Connection refused
Warning: Data logging has been halted.
by amsoiltek
Sun Jun 07, 2015 8:49 pm
Forum: Raspberry PI
Topic: Pi 2, wifi and MeteoHub
Replies: 27
Views: 12006

Re: Pi 2, wifi and MeteoHub

So does anyone have a clue on why wifi would drop out when I pull the ethernet cable?

Thanks all
by amsoiltek
Sat Jun 06, 2015 3:54 am
Forum: Raspberry PI
Topic: Pi 2, wifi and MeteoHub
Replies: 27
Views: 12006

Re: Pi 2, wifi and MeteoHub

Hello all, New user here, I just received my Pi 2 and on version 5.0i build 124 DEMO with the Edimax dongle. Problem I have is that as soon as disconnect the LAN cable I loose the wireless. I have shut down the Pi and booted it back up and still no connection, if I look at the CLI in ipconfig I do s...